Ηλεκτρονικό κατάστημα

Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό τόπο του «αορείτικου».

Βήμα 1: Επιλογή προϊόντων

Επιλέξτε τα προϊόντα σας ψάχνοντας στον κατάλογό μας (δεξιά στήλη) ή βλέποντάς το στα "νέα" και "δημοφιλή" προϊόντα (κεντρική στήλη). Για να επιλέξετε ότι σας αρέσει απλά πατάτε το κουμπί "Καλάθι" ώστε αυτό να προστεθεί στο ηλεκτρονικό σας καλάθι αγορών.
Οι ποσότητες στα "χύμα" προϊόντα μας (τυριά, όσπρια, ελιές κ.λ.π.) είναι πολλαπλάσια του 1/2 κιλού. Έτσι λοιπόν για παράδειγμα εάν κάποιος θέλει 1 κιλό φακές θα ζητήσει 2 τεμάχια για 1,5 κιλό 3 τεμάχια κ.ο.κ. 
Ειδικότερα για τα τυριά, επειδή κόβονται μετά την παραγγελία σας, η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφώνεται + - 1€ περίπου από την τιμή που έχετε λάβει στο απαντητικό e-mail της παραγγελίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το ακριβές ποσό της παραγγελίας λίγο πριν την έναρξη της αποστολής.
Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να βλέπετε τα περιεχόμενα του ηλεκτρονικού σας καλαθιού, επιλέγοντας "Καλάθι αγορών" (επάνω δεξιά). Για να ολοκληρώσετε τα ψώνια σας, πατάτε "check out".


Βήμα 2: Εγγραφή (μόνο την 1η φορά)

Για να κάνετε την 1η σας παραγγελία θα πρέπει να εγγραφείτε στο σύστημα. δίνοντας επιθυμητό όνομα χρήστη, το email σας και απαντώντας στην ερώτηση captcha (ώστε να επιβεβαιώσετε ότι είστε ... άνθρωπος). Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, το σύστημα θα σας στείλει σχετικό email με οδηγίες.


Βήμα 3: Ολοκλήρωση παραγγελίας

Συμπληρώνετε διεύθυνση και οδηγίες παράδοσης. Αν έχετε ξαναψωνίσει, τότε θα μπορείτε να βρείτε την διεύθυνση αποθηκευμένη. Επιλέγετε "review order" για τον τελευταίο έλεγχο της παραγγελίας σας. Αν συμφωνείτε σε όλα επιλέγετε "submit order" για να αποσταλεί η παραγγελία σας και να σας αποσταλεί σχετικό επιβεβαιωτικό email. Διαφορετικά επιλέγετε "back".


Βήμα 4: Επιβεβαίωση παραγγελίας

Εφόσον κάνατε την παραγγελία σας, εμείς θα ειδοποιηθούμε αντίστοιχα. Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας για διευκρινήσεις. Για αυτό πρέπει οπωσδήποτε να είναι σωστό το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.

Μπορείτε να κάνετε μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας σας αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, ώρες καταστημάτων. Η ακύρωση μπορεί να γίνει μόνο μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά από αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή η ακύρωση.


Βήμα 5: Αποστολή παραγγελίας

Φέρνουμε τα προϊόντα σας στην διεύθυνση που μας υποδείξατε και σύμφωνα με τις οδηγίες παράδοσης.

 

Στις προκαθορισμένες περιοχές διανομής (που θα βρείτε παρακάτω) οι παραδόσεις γίνονται εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννόησης για την ακριβή ημέρα και ώρα της παράδοσης. Για τις υπόλοιπες περιοχές στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι αποστολές γίνονται μέσω ταχυδρομείου, ή κτελ, ή μεταφορικής μετά από συνεννόηση.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώρες καταστημάτων.

Περιοχές που εξυπηρετούμε και κόστος μεταφοράς:

 

1η ΖΩΝΗ
•        Αγία Παρασκευή – Χολαργός – Παπάγου – Νέο Ψυχικό – Χαλάνδρι – Γέρακας – Κάντζα – Γλυκά Νερά

Δωρεάν 

Ελάχιστη παραγγελία 15€

 

2η ΖΩΝΗ
•        Ζωγράφου – Καισαριανή – Βύρωνας – Ηλιούπολη – Υμηττός – Δάφνη – Αθήνα – Ψυχικό – Φιλοθέη – Γαλάτσι – Περισσός – Πευκάκια – Άνω Πατήσια – Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα – Νέα Ιωνία – Νέο Ηράκλειο – Πεύκη – Μαρούσι – Μελίσσια – Βριλήσσια.

Έως 70€ κόστος 5€
Από 70€ και πάνω δωρεάν

 

Οι άνθρωποι του «αορείτικου» φροντίζουν πάντα για την άψογη συντήρηση και μεταφορά (μέσα σε ειδικό κουτί ψυγείο) των προϊόντων, αν παρ’ όλα αυτά δεν μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, ώρες καταστημάτων.

Προς το παρόν η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνεται μόνο με αντικαταβολή τη στιγμή της παράδοσης.

 

Βήμα 6: Ξανάρχεστε!
Μένετε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και επανέρχεστε! Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε!© 2017 - Aoritiko