Αορείτικο

Στο παντοπωλείο μας το «αορείτικο» έχουμε συλλέξει με πολύ μεράκι και με γνώμωνα πάντα την Μεσογειακή και Κρητική Διατροφή εξαιρετικά παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

 

Αγνά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς και αγροτικούς συνεταιρισμούς, πολλά από τα οποία έχουν αποσπάσει Ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις. Προΐόντα που έχουν διακριθεί όχι μόνο για την υψηλή τους ποιότητα αλλά και επειδή αντικατοπτρίζουν το μεράκι, τη σκληρή δουλειά και το όραμα των παραγωγών τους.

 

Ο δικός μας στόχος είναι να είμαστε πάντα δίπλα σας, σταθεροί στην ποιότητα, τις λογικές τιμές την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση. Να είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε στο οικογενειακό σας τραπέζι τα εδέσματα αλλά και τις πρώτες ύλες για να μεταμορφώσετε τα καθημερινά σας γεύματα σε νοσταλγικά γευστικά ταξίδια.

 

 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε: Τυριά από την Κρήτης, την Μυτιλήνη και τη Ζάκυνθο, ανθότυρο από τυροκομεία του Ρεθύμνου, ξύγαλο Σητείας, γαλομυζήθρα Χανίων, στακοβούτυρο, παξιμάδια, ζυμαρικά, ξινόχοντρο, τσικουδιά, κρασιά, μαρουβά, γαλακτοκομικά Κουκάκη, φέτα Καλαβρύτων, απάκι, λουκάνικα, χοχλιούς, λάδι, ελιές, καλιτσούνια, μαραθόπιτες, ξεροτήγανα, βουτήματα, αναψυκτικά, Ρεθυμνιακή μπύρα, τόνο Αλοννήσου, ποντιακά φύλλα (περέκ), αλεύρι ροδιάς Γρεβενών, φασόλια Πρεσπών, ντοματάκια κάπαρη και φάβα Σαντορίνης, γλυκά και μαρμελάδες από την Κόνιτσα, πάντα φρέσκους ελληνικούς ξηρούς καρπούς, μέλι Κρήτης, Μάνης και Βυτίνας, χαλβά Δραπετσώνας και από τα Κύργια Δράμας, βιολογικά δημητριακά, ζυμαρικά ζέας, φυτικά καλλυντικά Βιο και πολλά άλλα!

 

 

 

 

 

 © 2017 - Aoritiko